ALUEELLINEN INNOVAATIO- JA OSAAMISYMPÄRISTÖ

Löydä oikeat yritykset ja osaajat!

Yrityspalvelumme ideana on kartoittaa sopivimmat ratkaisut ja etsiä parhaat tekijät tuotannollesi.

Mikäli sinulla on idea tai projekti, voimme auttaa sinua rahoitukseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa. Voit myös etsiä  alueellisia av-alan ammattilaisia ja palveluntarjoajia tekijähakumme kautta.

Ota yhteyttä, me sidomme lankoja yhteen!

Janne Erkkilä

koulutus- ja kehittämispalvelut

044 7250834

janne.erkkila@kpedu.fi


Tekijöitä
 

MH Hyvä Kyyti

Käyntikorttitiedot

Porinpolku 2
67100 Kokkola

Michel Hyvärinen
+358 45 136 2122
info@mhhyvakyyti.fi

Y-tunnus:2323663-0

Www-sivut »

Kuvaus toiminasta ja palvelusta

Olemme vuokra- ja ohjelmapalveluja tuottava ja välittävä yritys. Sijaintipaikkamme on Kokkola ja toimialueenamme on Keski-Pohjanmaa ja eteläinen Pohjois-Pohjanmaa. Meiltä voit varata juuri tarpeidesi mukaisen palvelun kuten ainoastaan mökin omatoimilomaa tai rentoutumista varten, pikkubussin ryhmämatkailuun tai apua juhliesi järjestämiseen. Laajemmissa paketeissa muotoilemme sisällön tilaisuuden luonteeseen sopivaksi kokonaisuudeksi. Palveluihimme kuuluvat mm. •majoitus- ja ohjelmapaketit pienryhmille •kokonaispaketit esim. yrityksille (sis mm. kuljetukset, majoitukset, ohjelmat, ateriat, tarvittavat pääsyliput jne.) •tila-autojen vuokraukset •mökkivuokraus •juhlatilaisuuksien järjestelyissä avustaminen •juhlamenuiden suunnittelut ja menekkilaskelmat •juhla-aterioiden valmistuksissa opastaminen, tarveaineiden tukkuhankinnat, välineiden vuokraus (pakit, lämpö / kylmälaatikot yms.)

Palvelut ja osaaminen

Kuljetuspalvelut, Majoitus, Moottori kelkka vuokraus, avustaja, kuljettaja, Englanti, Ruotsi, Suomi, Ajolupa A, Ajolupa B, Ajolupa BE,