ALUEELLINEN INNOVAATIO- JA OSAAMISYMPÄRISTÖ

Löydä oikeat yritykset ja osaajat!

Yrityspalvelumme ideana on kartoittaa sopivimmat ratkaisut ja etsiä parhaat tekijät tuotannollesi.

Mikäli sinulla on idea tai projekti, voimme auttaa sinua rahoitukseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa. Voit myös etsiä  alueellisia av-alan ammattilaisia ja palveluntarjoajia tekijähakumme kautta.

Ota yhteyttä, me sidomme lankoja yhteen!

Janne Erkkilä

koulutus- ja kehittämispalvelut

044 7250834

janne.erkkila@kpedu.fi


Tekijöitä
 

Hiutale Aerials

Käyntikorttitiedot

Sotilastorpantie 1 as 4


Tommi Hietaharju
+358 50 4114118
tommi@hiutale.fi

Y-tunnus:2543052-5

Www-sivut »

Kuvaus toiminasta ja palvelusta

Hiutale Aerials Oy tuottaa tuoretta ja näyttävää valokuva- ja videomateriaalia. Käytössämme on radio-ohjattavat (RC) multikopterit, cablecam ja kameravakauttimet, joilla tuotetaan mielenkiintoinen ja sykähdyttävä sisältö asiakkaiden toiveiden mukaan. Kalustomme hyödyntää erilaisia kameroita aina GoPro:sta RED Epic:iin. Lennon toiminta-alue ulottuu maan tasolta maksimissaan 150 metrin korkeuteen ja visuaalisen havainnointikyvyn rajoissa jopa satojen metrien etäisyydelle lennättäjästä. Kamera-ajon voi siis tehdä henkilön lähikuvasta korkealle taivaalle maisemakuvaan. Myös sisätilat saavat näyttävyyttä kun kamera laitetaan liikkumaan.

Palvelut ja osaaminen

Elokuva kalusto, Elokuva TV Video tuotanto, Ilmakuvaus, apulaisohjaaja, avustava leikkaaja, avustava ohjaaja, elokuvaaja, kamera assistentti, skarppaaja, kamera operatööri, kuvaus ohjaaja, kuvauspaikka järjestäjä, leikkaaja, Englanti, Suomi, Ajolupa A, Ajolupa B, Ajolupa BE,