ALUEELLINEN INNOVAATIO- JA OSAAMISYMPÄRISTÖ

Löydä oikeat yritykset ja osaajat!

Yrityspalvelumme ideana on kartoittaa sopivimmat ratkaisut ja etsiä parhaat tekijät tuotannollesi.

Mikäli sinulla on idea tai projekti, voimme auttaa sinua rahoitukseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa. Voit myös etsiä  alueellisia av-alan ammattilaisia ja palveluntarjoajia tekijähakumme kautta.

Ota yhteyttä, me sidomme lankoja yhteen!

Janne Erkkilä

koulutus- ja kehittämispalvelut

044 7250834

janne.erkkila@kpedu.fi


Tekijöitä
 

Aamunsalo

Käyntikorttitiedot

Teollisuustie 1
67600 Kokkola

Juha Salo
029-001 1421
posti@aamunsalo.fi

Y-tunnus:0698501-5

Www-sivut »

Kuvaus toiminasta ja palvelusta

Ainoana Suomessa Aamunsalo valmistaa muun muassa kolmiulotteisia koriste-EPS-tuotteita myynnin edistämiseen kuten messuille tai ulkomainoksiin jne. Aamunsalon tiivis tiimi koostuu ammattilaisista. Ja jos tiimistä puuttuu joku, hän on yhteistyöverkostossamme. Tarvitsetteko markkinoinnin kumppania, joka seuraa ympäristön muutoksia, ennakoi ja reagoi, suunnittelee ja myös toteuttaa markkinoinnin käytännön toimenpiteet? Aamunsalosta yrityksenne saa kaiken, mitä markkinoinnissa tarvitsette. Yhden soiton takana on monta palvelua.

Palvelut ja osaaminen

Lavastus, Markkinointi, 2D animaattori, 2D graafinen suunnittelija, 3D animaattori, 3D graafinen suunnittelija, graafinen suunnittelija, lavastaja, lavastus assistentti, lavastus koordinaattori, lavastus suunnittelija, lavastusassistentti, Englanti, Ruotsi, Suomi, Ajolupa A, Ajolupa B, Ajolupa BE,